Галерия

Контакти

[ за нас ]

21st Urban Design

Основната философия на нашето студио е да създаваме индивидуални естетически решения за нашите клиенти чрез подходящото съчетаване на функция и форма. Основният принцип при работата ни е да уловим духа на хората, чиито домове преобразяваме и да усетим същността на пространството. Личният елемент е може би един от най-съществените за нашето творчество. Така създаваме домове, които са в хармония с обитателите си. Домове, които сами разказват истории.


Използвайки най-силните си оръжия – текстури, мебели, архитектурни елементи, цветове – ние успяваме да постигнем крайната цел, важна за всеки наш проект: Баланс, Естетика, Форма и Функция.

[ company strategy ]

Стратегия

Важно и основно е разбирането на нуждите на нашите клиентите. Помагаме им да достигнат своите цели в създаването на пространство, повишаващо качеството на живот, без да губят време и пари в стресови ситуации.

Мисия

Особено важно за нас е да създаваме дизайн, който преминава красиво през времето и не губи своята актуалност и блясък с годините. Приемаме го като инвестиция в добрия живот.

Визия

Приемаме работата си като изключителна отговорност – на всички нива от дългото пътуване, наречено интериорен проект. То започва с умението да слушаме внимателно нашите клиенти, да работим деликатно и приключва с прецизното изпълнение на последния детайл.

Ценности
Нови технологии

Светът не стои на едно място и ние се развиваме заедно с него. В процеса на създаване на дизайнерски проекти ние използваме авангардни дизайнерски тенденции и технологии, които повишават комфорта и удобството на нашите клиенти. Присъединете се към нас, за да сте в крак с времето.

Внимание към детайла

Интериорният дизайн е не само цветовата гама на стените и подреждането на мека мебел, но и свещник на рафт, добре подбрано място за картина на стената и дори удобно разположени контакти. Нашата цел е да създадем сплотен облик на вашия дом от безбройните малки, но толкова важни неща.

Красота = удобство

Ние не спорим, че естетиката в дизайна е наистина важна. Освен естетиката, удобството е едно от ключовите качества на нашата работа. В крайна сметка интериорният дизайн определя условията, в които ще трябва да живеете и работите в продължение на много години. Стремим се да осигурим хармония между всички аспекти на дизайна, за да създадем стилен и удобен интериор едновременно.

Качество на работа

В създаването на интериора няма незначителни моменти и затова контролираме качеството на работа на всички етапи. Екипът ни включва опитни дизайнери, а партньорите ни са утвърдени фирми на българския и чуждестранния пазар. Обръщайки се към нас, можете да сте сигурни в крайния резултат, при който извършеният ремонт няма да се различава от снимките в дизайнерския проект.

Пълен цикъл от услуги

Не се ограничаваме само до разработването на дизайнерските проекти, защото основната ни цел е да съживим проектираните интериори. В хода на нашата работа се извършват: разработване на дизайнерски проект, одобряване на преустройство, оборудване с материали, строителни работи, терен надзор, организиране на доставки на мебели и интериорна декорация. Последният и основен етап от нашата работа е настаняването в къщата на вашите мечти.